Lähetepotilaan ohjeet ja ajanvaraus

Oletko jo saanut lähetteen ortopedian poliklinikalle tai fysioterapeutin vastaanotolle sekä tiedon sähköisestä ajanvarauspalvelusta? Silloin voit tarkastella, siirtää ja perua aikojasi Tyks Orton sähköisen ajanvarauspalvelun kautta. Kirjaudu pankkitunnuksillasi. Hoidetaan sinut yhdessä kuntoon.

Ota yhteyttä kutsukirjeessä olevan yhteystiedon kautta, jos sinulla on kysyttävää ajanvaraustapahtumistasi tai -palvelusta.

Sähköinen ajanvarauspalvelumme on vielä pilotointivaiheessa, joten se ei vielä koske kaikkia potilasryhmiämme.

Oletko jo saanut tekstiviestin, jossa pyydetään täyttämään Omavointi-kysely?

Omavointi-palvelussa tallennat tiedot voinnistasi, toimintakyvystäsi ja elämänlaadustasi sähköisten kysymyskokonaisuuksien kautta. Tallentamasi tiedot ohjautuvat sinua hoitavalle lääkärille.

Kysymyslomakkeet on laadittu yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja ne mittaavat hoitosi suunnittelun, seurannan ja toteutumisen kannalta oleellisia asioita.

Kyselyitä tulee myös mahdollisen leikkauksesi jälkeen. Vastaamalla kysymyksiin välität arvokasta tietoa voinnistasi ja toimintakyvystäsi. Käytämme tietoja hoidon vaikuttavuuden ja laadun arviointiin ja sitä kautta hoitojen kehittämiseen ja parantamiseen.

Lisätietoja ja ohjeita saat tarvittaessa Omavointi-yhteyshenkilöltäsi p. 046 9217611 (arkisin klo 10-15)

Omavointi-kysely aktivoituu 14 päivää ennen ajanvaraustasi. Silloin voit mennä vastaamaan kyselyyn oheisesta linkistä.