Sähköinen asiointi

Tyks Ortossa on käytössä sähköisiä eli digitaalisia palveluita. Palvelut ovat helppokäyttöisiä ja käytettävissä itselle sopivaan aikaan.

Tyks Orto Chat

Tyks Orto Chat palvelee sivuillamme yleisissä kysymyksissä arkisin klo 9–15. Muina aikoina Chatin kautta voi laittaa sähköpostia, johon vastaamme mahdollisimman pian. 

Huomaathan, että chat-yhteys ei ole suojattu, joten ethän laita henkilötietojasi viestiin. 

Lähetteen vastaanottoilmoitus

Kun lähetteesi saapuu Tyks Ortoon, erikoislääkärimme arvioi sen kolmen viikon kuluessa sen saapumisesta. Kun lääkärimme on käsitellyt lähetteesi, saat siitä tiedon tekstiviestillä. Tarkemmat ohjeet saat kutsukirjeessä myöhemmin, kun sinulle on varattu aika. 

Sähköinen ajanvaraus

Sähköisessä ajanvarauspalvelussa voit varata, perua, siirtää tai tarkastella ajanvarauksiasi seuraavilla Tyks Orton toimipisteillä: 

  • Ortopedian poliklinikka 
  • Fysioterapian vastaanotot 
  • Polikliininen käsikirurgia 

Tällä hetkellä sähköinen ajanvarauspalvelu on käytössä vain osalla potilaista. Olet saanut tiedon kutsukirjeessä, mikäli palvelu on käytettävissäsi.

Linkki palveluun

Tyksin ajanvarauspalvelu

Palvelu vaatii vahvan tunnistautumisen, eli palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. 

Itseilmoittautuminen

Tyks Ortossa on käytössä sähköinen itseilmoittautumispalvelu ITTE osalle vastaanotoista. Mikäli voit ilmoittautua itse, saat ennen vastaanottoa tekstiviestin, jossa on linkki itseilmoittautumiseen. Linkin kautta ilmoittautuminen on mahdollista tuntia ennen vastaanottoaikaasi Kirurgisessa sairaalassa ja puolta tuntia ennen T-sairaalassa.

Itseilmoittautumiseen vaaditaan henkilötunnus ja voimassa oleva matkapuhelinnumero. Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjeet vastaanoton sijainnista ja voit siirtyä suoraan odotustiloihin, josta sinut kutsutaan vastaanotolle nimellä. 

Digihoitopolku

Omapolulta löydät sinulle avatut digihoitopolut ja kaikille avoimet omahoito-ohjelmat. 

Digihoitopoluiltamme löydät luotettavaa tietoa sairaudestasi. Voit perehtyä etukäteen sairautesi hoitoon, mahdolliseen leikkaukseen valmistautumiseen sekä saada neuvoja toipumiseen. Hoitopolulta löytyvä viestikanava mahdollistaa suojatun, kellonajasta riippumattoman väylän kysymysten esittämiseen ammattilaisille. Polusta riippuen myös erilaisten kyselyjen täyttäminen on mahdollista. 

Saat kutsun sinulle avatulle digihoitopolulle tekstiviestillä, ja sen jälkeen voit kirjautua polulle. Palvelu vaatii vahvan tunnistautumisen, eli palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. 

Tällä hetkellä käytössä olevat digihoitopolut: 

  • Lonkkapotilaan polku 
  • Lannerangan leikkauspotilaan polku 
  • Olkapääpotilaan polku 
  • Polven tekonivelleikkauspolku 
  • Polvipotilaan polku 
  • Käsikirurgisen potilaan polku 
Linkki palveluun

Terveyskylä.fi

Omapolku

Terveyskylän Omapolulta löydät sinulle avatut terveydenhuollon digihoitopolut, sosiaalihuollon digipalvelupolut ja kaikille avoimet itsehoito-ohjelmat. Omapolulla terveystietosi ja hoito-ohjeesi kulkevat aina mukanasi. 

Omavointi.fi

Keräämme potilailtamme tietoja heidän toimintakyvystään ja elämänlaadustaan ennen ja jälkeen hoidon. Tietoja käytetään hoidon suunnittelussa sekä hoidon laadun ja vaikuttavuuden seurannassa. Potilas itse täyttää tiedot voinnistaan vastaamalla sairauskohtaisiin elämänlaatu- ja oirekyselyihin. Hoitotapahtuman jälkeen vointia seurataan vähintään vuoden ajan. Voit lukea lisää Omavoinnista täältä. 

Linkki Omavointi-palveluun. Kannettavan tietokoneen näytöllä Omavointi.fi

Omavointi.fi-palvelu

Omavointi.fi on sähköinen asiointipalvelu, jonka avulla keräämme tietoa toimintakyvystäsi ja elämänlaadustasi. Kun sinulle on lähetetty kyselyt täytettäväksi, saat siitä tiedon tekstiviestitse.