Potilastyytyväisyys on parasta palautetta

Keräämme potilaspalautetta kaikilta potilailtamme tekstiviestipalautejärjestelmän avulla sekä Omavointi.fi-palvelun kautta. Omavointi.fi-palvelu toimii myös potilashoidon tulosten seurantajärjestelmänä. Seuraamme hoidon laatua ja vaikuttavuutta kyselyiden tulosten perusteella. Potilas itse täyttää tiedot voinnistaan ja toimintakyvystään ennen ja jälkeen hoidon. Hoitotapahtuman jälkeen vointia seurataan vähintään vuoden ajan.  Potilaspalautetta voit antaa myös Varhan palautekanavan kautta. 

Potilaspalautteiden keskiarvo on viimevuosina ollut noin 4,8 kun viisi on paras mahdollinen arvio. Olemme erittäin tyytyväisiä, että potilaamme ovat arvostaneet saamaansa hoitoa.

Potilashoidon kulmakivenä on potilaan hoidosta saaman terveyshyödyn näkökulma. Hoidon vaikuttavuuden osoittamiseksi on tärkeää, että potilaat itse raportoivat omasta terveydestään Omavointi.fi-palvelussa. Päivystyksellisiä tapaturmapotilaita lukuun ottamatta kaikki potilaamme saavat jo ennen ensimmäistä käyntiä ensimmäisen Omavointi-kyselyn. Sama kysely pyydetään täyttämään vielä kolme kuukautta ja vuosi hoidon jälkeen, jotta näemme, kuinka hyvin annettu hoito on onnistunut.

Voit antaa palautetta myös sähköpostitse [email protected]

Facebook arviointejamme:

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Käsikirurgian osaston hoitajille arvosana 11 ja leikkaushoitajille myös 11. Kiitos käsikirurgi H-S Taskiselle ja NukkuMaija Paulinelle. Kiitos hyvästä hoidosta. ❤️... See MoreSee Less

Katso kaikki arvostelut
1 years ago
Pauliina Harjanne

Kiitos nopeasti hoituneeseen kuvaukseen
Ja nopeaan vastaukseen
Hyvää kevättä kaikille
... See MoreSee Less

Katso kaikki arvostelut
2 years ago
Seppo Savolainen

Sain osakseni todella ystävällistä huolenpitoa sekä selvityksen tehdystä operaatiosta että kuntoutuksesta.

Suuri kiitos henkilökunnalle. 👍
... See MoreSee Less

Katso kaikki arvostelut
2 years ago
Krista Niemi

Sujuvaa ja äärettömän ystävällistä palvelua 🖐🔪 Entinen talon työntekijä kiittää käsi paketissa saamastaan hoidosta 👌🌸... See MoreSee Less

Katso kaikki arvostelut
2 years ago
Mari Ruokonen

Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.... See MoreSee Less

Katso kaikki arvostelut