Potilastyytyväisyys on parasta palautetta

Keräämme potilaspalautetta kaikilta potilailtamme tekstiviestipalautejärjestelmän avulla sekä Omavointi -palvelun kautta. Omavointi -palvelu toimii myös potilashoidon tulosten seurantajärjestelmänä: Seuraamme hoidon laatua ja vaikuttavuutta erilaisten laaturekistereiden avulla. Potilas itse täyttää tiedot voinnistaan ja toimintakyvystään ennen ja jälkeen hoidon. Hoitotapahtuman jälkeen vointia seurataan vähintään vuoden ajan.  Potilaspalautetta voit antaa myös nettisivujemme kautta.

Potilaspalautteiden keskiarvo on viimevuosina ollut n. 4,8 kun viisi on paras mahdollinen arvio. Olemme erittäin tyytyväisiä, että potilaamme ovat arvostaneet saamaansa hoitoa.
Seuraamme hoidon laatua ja vaikuttavuutta erilaisten laaturekistereiden avulla. Potilas itse täyttää tiedot voinnistaan ja toimintakyvystään ennen ja jälkeen hoidon. Hoitotapahtuman jälkeen vointia seurataan tyypillisesti 1-2 vuotta.

Potilashoidon kulmakivenä on potilaan hoidosta saaman terveyshyödyn näkökulma. Hoidon vaikuttavuuden osoittamiseksi on tärkeää, että potilaat itse raportoivat omasta terveydestään Omavointi-palvelussa. Päivystyksellisiä tapaturmapotilaita lukuun ottamatta kaikki potilaamme saavat jo ennen ensimmäistä käyntiä ensimmäisen Omavointi kyselyn. Sama kysely täytetään vielä kolme kuukautta ja vuosi hoidon jälkeen, jotta näemme, kuinka hyvin annettu hoito on onnistunut.

Voit antaa palautetta myös sähköpostitse tiedotus@tyks.fi

Facebook arviointejamme:

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 months ago

Jonna Pitkänen

Täydellinen ja ystävällinen hoito taas ❤️🙏🏽 Kiitos käsikirurgille ja hoitajille.... See MoreSee Less

Katso kaikki arvostelut

Kiitos koko henkilökunnalle! Teette työtänne sydämellä ❤️... See MoreSee Less

Katso kaikki arvostelut

8 months ago

Mia Vuorinen

Aivan mahtava henkilökunta!
Ymmärtäväisiä,kun kerroin neulakammostani.
... See MoreSee Less

Katso kaikki arvostelut

8 months ago

Nina Fagerström

omtanken och vården 10 +... See MoreSee Less

Katso kaikki arvostelut

9 months ago

Kaarina Nymander

15.8.18 polventekonivel leikkaus ...sain hyvää hoitoa ja oli niin kivat huonekaverit et ei pelottanut yhtään leikkaus...onnistui hyvin ,mutta olin vaan niin huonovointinen monta päivää ,että meni jalan kuntoutus vähän harakoille.ihanat hoitajat teillä oli ja ruoka maistui sit kun pystyi taas syömään.tulen taas maaliskuussa nilkan operointiin...kiitos Tyks Orto,,,❤️... See MoreSee Less

Katso kaikki arvostelut