Potilastyytyväisyys on parasta palautetta

Keräämme potilaspalautetta kaikilta potilailtamme tekstiviestipalautejärjestelmän avulla sekä Omavointi -palvelun kautta. Omavointi -palvelu toimii myös potilashoidon tulosten seurantajärjestelmänä: Seuraamme hoidon laatua ja vaikuttavuutta erilaisten laaturekistereiden avulla. Potilas itse täyttää tiedot voinnistaan ja toimintakyvystään ennen ja jälkeen hoidon. Hoitotapahtuman jälkeen vointia seurataan vähintään vuoden ajan.  Potilaspalautetta voit antaa myös nettisivujemme kautta.

Potilaspalautteiden keskiarvo on viimevuosina ollut n. 4,8 kun viisi on paras mahdollinen arvio. Olemme erittäin tyytyväisiä, että potilaamme ovat arvostaneet saamaansa hoitoa.
Seuraamme hoidon laatua ja vaikuttavuutta erilaisten laaturekistereiden avulla. Potilas itse täyttää tiedot voinnistaan ja toimintakyvystään ennen ja jälkeen hoidon. Hoitotapahtuman jälkeen vointia seurataan tyypillisesti 1-2 vuotta.

Potilashoidon kulmakivenä on potilaan hoidosta saaman terveyshyödyn näkökulma. Hoidon vaikuttavuuden osoittamiseksi on tärkeää, että potilaat itse raportoivat omasta terveydestään Omavointi-palvelussa. Päivystyksellisiä tapaturmapotilaita lukuun ottamatta kaikki potilaamme saavat jo ennen ensimmäistä käyntiä ensimmäisen Omavointi kyselyn. Sama kysely täytetään vielä kolme kuukautta ja vuosi hoidon jälkeen, jotta näemme, kuinka hyvin annettu hoito on onnistunut.

Voit antaa palautetta myös sähköpostitse tiedotus@tyks.fi

Facebook arviointejamme:

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 months ago
Mari Ruokonen

Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.... See MoreSee Less

Katso kaikki arvostelut
10 months ago
Teija Lahtinen

Ihanat hoitajat, kiitos hyvästä hoidosta 😍... See MoreSee Less

Katso kaikki arvostelut
11 months ago
Petter Nylund

Bra service och personal.... See MoreSee Less

Katso kaikki arvostelut
1 years ago
Pirjo Leppänoro

Henkilö kunta ihan huippu ihania ja ammattitaitoisia. Suuri Kiitos... See MoreSee Less

Katso kaikki arvostelut
1 years ago
Pälvi Uusitalo

Hoito on varmasti erinomaista - mutta potilaiden huomioon ottamisessa on parantamisen varaa. Jos annettu yhteydenottoaika peruuntuu ja siirtyy eteenpäin, olisi kohteliasta ilmoittaa siitä potilaalle. Odotin kirurgin soittoa turhaan, kukaan ei vaivautunut ilmoittamaan että sovittu aika on siirtynyt viikolla eteenpäin.... See MoreSee Less

Katso kaikki arvostelut