Tiedote potilaillemme ja vierailijoillemme koronavirusepidemiaan liittyen

Tiedotetta päivitetty kasvomaskien käytön osalta 6.10.2020.

Tyks Orto kirurgisen sairaalan ulko-ovet ovat auki arkisin 6.30-19.00. Viikonloppuisin ovet ovat avoinna 11.00-19.00. Muina aikoina kulku sivuovesta ovisummerilla.

Kaupunginsairaalasta yhdyskäytävää pitkin pääsee kulkemaan arkisin klo 7.00-19.00.

Mikäli olet ollut edeltävän viikon aikana ulkomailla, tai koet hengitystieinfektion oireita kuten kuume, yskä, hengenahdistus, pyydämme sinua peruuttamaan ajanvarauksesi soittamalla kutsukirjeessä mainittuun hoitavaan yksikköön.

Vierailut sairaaloissa ovat taas mahdollisia, mutta siten, että vierailijoiden määrä rajoitetaan pääsääntöisesti kahteen vierailijaan potilasta kohden. Jokaisen sairaalassa asioivan tulee huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja välttää fyysisiä lähikontakteja. Pyrimme näin osaltamme estämään infektion edelleen leviämistä.

Kaikilla polikliinisilla potilailla ja vierailijoilla tulee olla kasvomaski Tyks Orto Kirurgisessa sairaalassa asioidessaan. Vierailijoiden määrä pyritään myös pitämään mahdollisimman pienenä. On hyvä muistaa, että infektion leviämisen estämisessä kasvomaskia tärkeämpää on edelleen hyvä käsihygieniasta ja etäisyyksistä huolehtiminen. Tällä ohjeistuksella pyrimme suojaamaan sekä potilaita ja henkilöstöämme mahdolliselta korona-altistukselta. Sairaalan ulkotiloissa maskeja ei tarvita.

Koronavirusepidemia ruuhkauttaa ajoittain puhelinliikenteemme. Tällaisessa tilanteessa voit hyödyntää Chat-palveluamme. Chat-palvelun löydät nettisivujemme oikeasta alareunasta. Palvelu on käytössä arkipäivisin ja toimii suojaamattomassa yhteydessä. Chat-palvelun ollessa kiinni ja viikonloppuisin voit jättää viestin Chat sähköpostiin. Sähköpostiin vastataan seuraavan arkipäivän kuluessa.

Tyks Orton toiminta jatkuu toistaiseksi normaalina. Mikäli toiminnassamme tapahtuu muutoksia, tiedotamme niistä nettisivuillamme ja olemme tarvittaessa puhelimitse yhteydessä leikkaukseen tai poliklinikalle tuleviin potilaisiimme.